Vad dolgokat kevergettek a szakkollégisták

Április 17-én vasárnap a Debreceni Egyetem főzőversenyt hirdetett az ÁJK-s hallgatók számára, ahol a Szent Miklós Görögkatolikus Roma Szakkollégium csapata is részt vett. A kilenc fős csapat elszántan indult neki a délutánnak, szakácsaink kiosztották a feladatokat, így gördülékenyen és zökkenőmentesen ment a munka.Erősítette csapatunkat Szentandrássy István Kossuth díjas festő is. A menü vörösboros áfonyás vaddisznópörkölt volt vajas nokedli és főtt burgonya körettel. Az idő nagyon szeles volt, úgyhogy a tűzrakásnál szükség volt a fiúk minden kreativitására és kitartására, de sikeresen megoldották a versenyt. Hagymavágás, húsaprítás, paprika és paradicsomszelés, krumpli pucolás, nokedli szaggatás és a pörkölt tökéletes ízesítésének eltalálása, azt hiszem minden feladat külön-külön is jól sikerült, így elfogultság nélkül mondhatom, hogy a végeredmény is eléggé finomra sikeredett. A csapat kitett magáért, kiderült, hogy együtt jól tudunk főzni, ezt majd később is tudjuk majd kamatoztatni a közös hétvégék során.
Muri Eszter

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s