Újabb szakkollégiumi hallgatónkat díjaztak!

Gratulálunk Kóti Tibor szakkollégiumi hallgatónknak, ugyanis a Debreceni Egyetem 26 hallgatójának és 5 fiatal kutatójának magas színvonalú tudományos teljesítményét díjazta az Universitas Alapítvány pályázatán. Az elismeréséket szerdán vették át a győztesek.

Az Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi, a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai, az Informatikai, a Műszaki, a Természettudományi és Technológiai, valamint a Zeneművészeti Kar hallgatói, illetve fiatal oktatói és kutatói részére hirdette meg pályázatát az idén 30 éves Universitas Alapítvány.

Olyan nappali tagozatos hallgatók és 35 év alatti oktatók-kutatók pályamunkáit várták, akik hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, vagy önálló műként) mutatták be, illetve értek el tudományos eredményeket kutatómunkájukkal.

Az Universitas Alapítvány kuratóriumának elnöke, Gaál István a Matematikai épületben tartott szerdai díjátadáson kiemelte: az idén a szokásosnál is több pályázat érkezett, így nem volt könnyű helyzetben a díjakat odaítélő kuratórium, amely végül hallgatói kategóriában 61 pályázó közül 26-ot, míg a fiatal oktatók-kutatók esetében 14 közül 5-öt díjaztak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.