Ezt jól kifőztük! – csapatépítés a Séf akadémián

Közösségi programjaink egyike közös főzés volt, melyre rendhagyómódon nem a kollégiumban, hanem a Séfakadémián került sor. A menü sor sem a klasszikus egyetemista menü volt, hanem újhagymás zöldborsókrémleves fürjtojással, kesudióval, zsályás risotto rozé kacsamellel, desszertként  feketeribizlis creme brulee.

Aki a szakmai instrukciókat adta: Szendrei Bence séf,Szender kert . Hét tűzhelyen 4-4 fős csapatokban készültek az étkek, melyet egy-egy fogás elkészülte után el is fogyasztottunk, mielőtt a következő feladatnak nekivágtunk volna. Jól lakottan, újabb konyhai fortélyokkal gazdagodva tértünk haza.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.